REKLAMER

REKLAMER

Bil reklame kan være en god strategi for enhver virksomhed, og bør ikke undermineres. En firmabil der skiller sig ud vil blive set af mange mennesker på alle tider af døgnet og er således en god måde at skabe øget synlighed for netop din virksomhed eller produkt. Ydermere er denne reklameform meget kosteffektiv da udgifterne i forbindelse med denne reklameform kun ligger i produceringen og påsætningen af reklamen.

Der er således ingen løbende udgifter forbundet med denne reklameform.

REKLAME FORDELE

r1
r2
r3

Montering af bil dekoration og Print

Hos Køge Folie Center er vi specialister i reklamepåsætning af alle typer køretøjer, herunder biler, varevogne, motorcykler trailere, campingvogne osv. En bilreklame eller dekoration  er ved os, typisk lavet ved brug af flere forskellige farver skilte folie eller et print som monteres på køretøjet. Vores grafiker står altid klar til at hjælpe med en grafisk opsætning til netop  jeres køretøj m.m. Vi kan derfor hjælpe dig hele vejen, fra ide, til det færdige produkt.

Udover reklamer til køretøjer, laver vi også meget andet skilte relateret arbejde, så som firmaskilte og andre skilte efter ønske.

Kontakt os derfor med det samme for en uforpligtende samtale om dine idéer og behov så vi sammen kan udfærdige et tilbud basseret på en personlig løsning for dig og dit køretøj.

Er du interesseret i, at se noget af vores arbejde?