Bilreklamer

Bilreklame kan være en god strategi for enhver virksomhed, og bør ikke undermineres

Skaber øget synlighed

En firmabil der skiller sig ud vil blive set af mange mennesker på alle tider af døgnet og er således en god måde at skabe øget synlighed for netop din virksomhed eller produkt.

Færre omkostninger på bilreklamer

Ydermere er denne reklameform meget kosteffektiv da udgifterne i forbindelse med denne reklameform kun ligger i produceringen og påsætningen af reklamen. Der er således ingen løbende udgifter forbundet med denne reklameform.

Montering af bil dekoration og print

Hos Køge Folie Center er vi specialister i reklamepåsætning af alle typer køretøjer, herunder biler, varevogne, motorcykler trailere, campingvogne osv. En bilreklame eller dekoration  er ved os, typisk lavet ved brug af flere forskellige farver skilte folie eller et print som monteres på køretøjet.

Vores grafiker står altid klar til at hjælpe med en grafisk opsætning til netop  jeres køretøj m.m. Vi kan derfor hjælpe dig hele vejen, fra ide, til det færdige produkt. Udover reklamer til køretøjer, laver vi også meget andet skilte relateret arbejde, så som firmaskilte og andre skilte efter ønske.

Kontakt os derfor med det samme for en uforpligtende samtale om dine idéer og behov så vi sammen kan udfærdige et tilbud baseret på en personlig løsning for dig og dit køretøj.

Bilreklame giver synlighed

Synlige 24 timer i døgnet, 365 dage årligt.

Budget

Den billigste form for reklame der er på markedet, er bilreklame

Muligheder

Mange forskellige muligheder for farver og former