FACADESKILTE

FACADESKILTE

Synlighed i gadebilledet er vigtigt for at styrke dit brand. Derfor tilbyder Køge Folie Center en skræddersyet løsning på den rette skiltning for din virksomhed, så du opnår øget synlighed.

Synlighed døgnet rundt

Facadeskilte er en af de mest effektive måder at skabe mere synlighed om din virksomhed og dit brand. Skiltet pryder din forretnings facade, og er synlig både nat og dag. Dermed opnår du optimal synlighed i gadebilledet med et godt skilt.

Det er vigtigt, at dine kunder kan kende dit brand og logo på lang afstand, så de er klar over, at det er dig, de besøger. Samtidig virker skiltningen også som en reklame, der bliver vist døgnet rundt hele året.

REKLAME FORDELE

Synlighed

Synlig 24 timer i døgnet året rundt

Budget

Markedets billigste form for reklame

Muligheder

Mange forskellige farver og former

Kom ud med dit budskab

Alt fra Butiksdekorationer & logoer på vinduesfacader til facadebokstaver

Skiltningen skal naturligvis afspejle din virksomhed og tale til dine kunder. Din forretning skal være indbydende og invitere dine kunder indenfor. Samtidig får du mulighed for at komme ud med dine budskaber på en farverig og levende måde, der får maksimal synlighed.

Design efter dine ønsker

Du har helt sikkert en masse idéer og ønsker til, hvordan din forretning skal se ud udadtil. Vi har den fornødne erfaring til at kunne omsætte dine idéer til effektiv facadeskiltning, der afspejler din forretnings værdier og fanger dine kunders interesse.

Designprocessen er derfor et tæt samarbejde, hvor vi nøje lytter til dine ønsker, så vi kan skabe netop den skiltning, der passer til din forretning.

Det gælder om at skabe netop det udtryk, som afspejler din virksomhed, og derfor går vi meget op i at rådgive dig om valg af materialer og størrelsesforhold, samt grafisk design og lyssætning. Har du brug for hjælp til at søge de rette tilladelser hos myndighederne, så står vi også klar til at guide dig igennem det.

Forny din forretnings udtryk

Facadeskiltning handler om meget mere end et skilt – det er nærmere en udsmykning af facaden. Synes du, at din forretnings facade ser gammel og forældet ud, kan du forny forretningens udtryk med ny skiltning.

Det kan ofte være svært lige at sætte fingeren på, hvad der skal ændres ved skiltningen. Er det farven eller skrifttypen, der giver et forældet udtryk? Vi har stor erfaring og kan rådgive og vejlede dig til at give din forretning et helt nyt og moderne udtryk.

Lang holdbarhed

Skiltene bliver udsat for en del slid af vind og vejr, og derfor er det uhyre vigtigt, at benytte de bedste materialer for at forlænge holdbarheden. Vi har mange års erfaring med udendørs skiltning, og derfor ved vi, hvilke materialer der holder bedst til det danske vejr.

Skiltene skal holde sig flotte i så lang tid som muligt, og derfor bruger vi kun de bedste og mest holdbare materialer til vores skilte.

Få et uforpligtende tilbud

Overvejer du facadeskiltning til dit firma, så kontakt os for en uforpligtende samtale om dine idéer og behov. Sammen finder vi den løsning, der passer bedst til dig, så vi kan give dig et personligt tilbud.

Kontakt os på tlf. 60 150 159 eller udfyld kontaktformularen nederst på siden – så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt!