OM OS

om-os

Ærlighed

Vi sætter en stor pris på

at være ærlige og gennemsigtige

Kvalitet

Vi er nyskabende – og vi sætter

en stor ære i kvalitet

Service

Vores kunder er altid i fokus.

Det er dem, som driver os!

Hvem er Køge Folie Center

Hos Køge Folie Center er du som kunde i centrum, hvilket er din garanti for et godt produkt. Vi er et ungt og kreativ team, som har specialiseret os i folieindpakning af biler og montering af reklamer.

Vores professionelle og topmoderne værksted danner rammerne om vores arbejde under hele processen, hvilket også er din garanti for et godt produkt. Her sker hele processen fra design til montering med værktøj og maskiner af allerhøjeste kvalitet.

Men det er ikke kun vores inventar vi stiller krav til – det gør vi også med vores valg af folie. Således bruger vi kun folie af bedste kvalitet fra bl.a. 3M, Arlon og Avery som betyder at dit resultat vil holde langt ud i fremtiden.

Vi er ikke det billigste alternativ på markedet, pris og kvalitet hænger altid sammen i denne branche, og her er det vores anbefaling at vælge et firma som os, hvor tingene bliver gjort ordenligt første gang. Dette sparer dig både for penge og ikke mindst tid på lang sigt.

Vores værksted er altid åben, så kig endelig forbi Grønlandsvej 1 i Herfølge til en uforpligtende samtale om dig, og dine behov. Vi ligger meget vægt på en personlig og afslappet dialog, hvor vi sammen kan spore os ind på dine ønsker og forventninger til det færdige produkt.

Du er også mere end velkommen til at kontakte os på 60 15 01 59, eller ved at udfylde vores formular her på siden. Så skal vi med glæde tage kontakt til dig, så vi kan komme i gang med at løse netop din opgave.

Ønsker du at blive ringet op?

Udfyld hurtigt og nemt nedenstående formular og vi ringer dig op hurtigst muligt!