Roll-up banner
nem og billig løsning til messer og udstilling

Køge Folie Center tilbyder kvalitets roll-up, som kan opstilles på kort tid, da vi leverer komplet system til messe eller udstilling

En roll-up er hurtig at finde frem og nem at pakke væk. Derfor er det den bedste løsning, hvis du står og skal på konference, eller andet hvor du skal have en hurtig præsentation af din virksomhed eller dine produkter. En roll-up er en simpel løsning i høj kvalitet, som er velegnet til forskellige formål. En roll-up er hurtig at sætte op og pakke sammen igen, samt nem at transportere og medbringe på pressemøder, messer, foredrag eller produktpræsentationer.

Hvor og hvad bruger man en roll-up til?

En roll-up kan bruges i et udstillingssystem på messer, konferencer, eller til generel markedsføring af en virksomhed, service eller et produkt. Man bruger ofte en roll-up på messestande, men du kan også bruge den både i butikker restauranter, museer eller mødelokaler. Det vigtigste er bare, at du får dit budskab ud på en nem og billig måde.

Et roll-up banner som bærende del af en udstilling, vil være med til at skabe det rette miljø og den rette eksponering omkring dit budskab eller dit produkt.

Skab synlighed og opmærksomhed med et logo eller budskab

Vi printer lige netop det du ønsker at have fokus på på din roll-up, i god kvalitet og med et flot print.

En roll-up med et budskab, eller virksomhedens logo, er med til at udstråle seriøsitet over for forbrugerne. En roll-up er derfor et godt supplement til din markedsføring for din virksomhed, da dette er med til at skabe synlighed eller blikfang i forhold til dine produkter. Du kan eksempelvis bruge en roll-up i din butik eller foran din restaurant, for at skabe større opmærksomhed.

Kontakt os gerne, så vi sammen finder den bedste løsning.

Storformatprint

Udsalgsskilte

PVC Banner

Roll up banner

Tapetprint

Vægprint

Klistermærker

Gulv folie

Streamers

Plakater